Sommar å… inte alls mycket sol.

Tjabba tjena!

Några bilder från den här månaden. Och så ska jag bara dra några snabba röriga tankar.

Det här med att vara sjuk, och inte kunna fungera som en ”normal å frisk” människa, fan vad jobbigt det är. Skolan var svår, och så blev man vuxen och allt blev ännu svårare. Jag hade ju den enorma turen att bli sjukare precis lagom till studenten, drogs med värk ända fram tills förra året. Men efter värken, ja då slog diabetesen till. Och nu ett år senare, sitter jag här å var så pepp på hösten men så kom det en massa frågetecken upp och jag började tvivla på mig själv och vara förbannad för att jag skulle ha den oturen att bli sjuk. Det där med att varje månad vara så orolig över pengar, framtiden och om man gjort allt rätt osv, det äter fan upp en från insidan. Och så den där känslan av att man inte riktigt vet vad man vill göra, för det man faktiskt vill göra är såna där svåra saker. Jag vill jobba med människor, men människor innebär bakterier. Jag älskar smink och att jobba med det hade ju varit sjukt roligt, men återigen så är det människor och framför allt är det ett ganska slitigt jobb för kroppen annars också. Dyrt att utbilda sig, pengar som man inte har och inte kan ens spara ihop till för man får räkna varenda krona å noja sig som fan över det. Fyfan.

Jag är så avis på er som kunde plugga ordentligt, och jobba som vanligt. På er som har råd att ha bil, skoter, hus och stuga. Även husdjur, även om det inte är nåt jag vill ha pga allergi.
Att få höra ”måste vara skönt att bara göra ingenting varje dag”, jo kyss mig i arslet. Om det ändå vore så väl, jag hade gärna bytt med er och jobbat och haft råd att göra saker och köpa saker. Att vara 26 år och känna att man knappt kommit nånstans på vägen.

Men är tacksam för att jag har A, som jag kan ventilera till och att han försöker lyssna och lugna ner mig så gott det går.

Annonser

Publicerat av

Pernilla S

Pernilla, född -91. Från norrland. Att få vara kreativ. Att vara sjuk. Att vara människa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s