Tiden flyger förbi.

Den här veckan har bara flygit förbi känns det som.

Jag har ju en ny praktikplats nu, och är där några timmar 4 dagar i veckan. Så roligt och mysigt ställe, och framför allt kul att det bara är kvinnor som jobbar där och man kan surra med dom om allt möjligt medans man gör alla sysslor. Så min vecka har väl mest varit vaknat, äta lunch, dona på med lite småsaker innan jobb, jobbat några timmar, varit hemma lagom till middag, bara tagit det lugnt och sen gått och sovit. Folk förstår nog inte riktigt hur mycket energi det tar, och hur mycket kroppen får jobba trots att det bara gäller någon timme per dag…

I fredags däremot var jag igång hela dagen. Först jobb, sen direkt hem och sminka mig och äta, sen for vi till sambons kompisar och hade lite fest och for ut på krogen. Jag var ju dock nykter, jag dricker ju sällan något nu när jag har diabetesen speciellt men annars också så är jag inte så mycket för att dricka. Gillar bara att ta nån öl eller vin till maten ibland. Så jag körde på Pepsi max och Cola zero! I alla fall så var vi och kikade in ett nytt ställe, och det var väl helt OK men alltså så trist när man inte kan sitta nånstans och prata utan att behöva skrika till varandra. Börjar väl bli gammal också, och less på att alla låtar låter likadant på dansgolvet.. ?

Igår var jag ju ganska trött, eftersom jag somnade först efter 4.. Så det blev bara en slödag här hemma 🙂 Idag har jag faktiskt städat, nu kaffepaus, och så ska jag rensa lite grejer och sen hoppa in i duschen innan jag tar en slökväll!

Har gjort så mycket för mitt humör nu när jag har den här praktikplatsen, och det märker min Sambo också. Sen gör det väldigt mycket att det numera är ljust ute rätt länge osv. 🙂 Har också börjat småträna liiiiiiite här hemma, vågar inte ta i för mycket eftersom jag ändå är mer i farten nu och står och går minst 4 timmar per dag vilket är mer än innan så.

Ska snart skaffa ny mobil också har jag tänkt, för nu är jag leds på att inte ha någon kamera. Min telefon är ju ändå 3 år gammal så börjar väl vara dags nu 😉 Dock ska jag nog byta från Samsung till Sony! Men vi får se, ska kika runt och fundera lite tills i början på mars tänkte jag. dsc_0076-ljus

Annonser

Publicerat av

Pernilla S

Pernilla, född -91. Från norrland. Att få vara kreativ. Att vara sjuk. Att vara människa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s