Black friday hos Skincity

I fredags var det Black Friday. Och jag hade planerat att jag skulle vänta med att beställa mina hudvårdsprodukter från Skincity för att kolla ifall de hade nån rea eller så, men det hade dom inte utan dom hade ”bara” att man fick med en present om man handlade för typ 700 kr. Presenten var värd 1500. Idag fick jag hämta ut paketet och woohoo vilka grejer!

Det jag beställde var en rengöring och ansiktsvatten från Maria Åkerberg och en BHA gel från Paulas choice. Sen var resten presenten, haha. Märken jag hittade där var Decleor, Babor, Peter Thomas Roth, bareMinerals, Clarins, James Read och Dermalogica. Vissa blir ju perfekt om man ska ut och resa, och vissa ska bli roliga att testa hemma också 🙂

Och jag är så pepp på att se om Skin perfecting 2% BHA gel från Paulas choice gör nån skillnad på min hy. Jag tycker att min hy har blivit bättre sen jag flyttade hit till Umeå, faktiskt. Men har lite olika saker jag stör mig på ännu så. 🙂 Jag hade tänkt att byta helt från Maria Åkerberg till Paulas choice, men jag kände att eftersom min hy ändå är så pass bra nu så kan jag ju testa att bara lägga till nåt. Och då blev jag sugen på BHA gel eftersom jag läst gott om den!

dsc_1648

Annonser

Publicerat av

Pernilla S

Pernilla, född -91. Från norrland. Att få vara kreativ. Att vara sjuk. Att vara människa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s