Julklappar 2015

Blev bortskämd även denna julen! Jag och pojkvännen fick varsin eltandborste, som han ska få ta med sig när han åker hem då jag redan har en här, men ville ha en hem till honom också (distansförhållande). Sen fick jag pengar, klänning, presentkort och lite annat. Men sen fick jag ju såklart också smink!

Min äldsta syster skulle åka till Stockholm och besöka Mall of Scandinavia, där Inglot och KIKO har öppnat butiker. (länkar till deras hemsidor) Så jag skickade med en önskelista så fick hon plocka på sig lite grejer. Och min andra syrra hade hittat en bra handkräm åt mig 🙂 Dom säljs väl på Kicks har jag för mig.

scratch handkräm
Scratch ”No dry hands moisturizer”. Sjunker in riktigt fort i händerna! Doften vet jag inte hur den är, för jag är förkyld just nu.
kiko pennor
Från Kiko fick jag; Double touch 10 hour lipstick i färgen ”113” som är mörkröd. Automatic precision eyeliner and khôl i färgen ”709” som är grön. Smart lip pencil i färgen ”707” som är en ljusare röd.
inglot purple
Inglot freedom system eyeshadows: Double sparkle square ”493”, Pearl square ”439”, Pearl square ”446”. Alla i lila toner.
inglot amc
Och så denna vackra sak från Inglot. AMC pure pigment eyeshadow ”86”. Alltså kan vara något av det vackraste jag sett.. Brun/rosa/guld typ, blir så himla fin när man swatchar den. Har dock inte hunnit sminka mig med den ännu men den kommer jag att testa nästa gång jag sminkar ögonen.
Annonser

Publicerat av

Pernilla S

Pernilla, född -91. Från norrland. Att få vara kreativ. Att vara sjuk. Att vara människa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s